Jól síelni jó!

Minőségi síoktatás műanyagpályán, Veszprémben és környékén

Jól síelni jó!

Miért műanyagpályás síoktatás. Ja és miért oktatóval???

Alapiskola:

Régi közhely, hogy az alapokon múlik minden. El kell, hogy keserítsek mindenkit, ez az igazság. Rengeteg haladó síelő fordul hozzánk, hogy csiszoljuk a technikáját. Sokszor majdnem lehetetlennek tűnő feladat. Vissza kell menni az alapiskolába, összetörni a mozgását (kiirtani a berögződéseket), hogy újra fel tudjuk építeni. A síelés már hál’ a jó Istennek, nem annyi, hogy jobbra terhelsz, balra kanyarodsz, nyomd szét a sí sarkát, szorítsd össze a térded és egyéb rémségek. Ja kedvenc, mikor felviszik a null kilométeres sízőt a piros pályára, hátba vágják, hogy nosza induljuk (a balesetire…..). Jó esetben nem lesz semmi baja, de a síelést nem hiszem, hogy megszerette.

Sítúra:

2016-ban teleléskor egy sínap kb. 20 ezer forint. Az első 3 nap elmegy, a tanulással. Jó esetben oktatóval, ami 30-60 €/óra. Kijön az alapiskolára 60-100 ezer Forint. Mi ezt kínáljuk 12 ezer forintért. Le kell írni a számokat, mert mindenki az ár-érték arányt emlegeti. Tudom, erre sokan azt mondják, hogy megtanultak maguktól is síelni, meg gyere, majd segítünk, stb… Most és itt, azonban a síelésről beszélünk, ami akkor válik igazi élménnyé, ha te irányítod a sít, és nem fordítva. Ahogy tanult kollégám (Kolos) szokta mondani kezdő tanítványainak, akik először jöttek le vigyorogva a nagypályán: „Te nem síeltél, hanem veszélyeztetted saját, és mások testi épségét”.

Jól felépített tematikával, éveket, sérüléseket, sok kudarcot lehet megtakarítani, és egy jó carving ív, azt hiszem mindenkit kárpótol, legyen az sí, vagy snowboard… 

Oktatás képekben

Mindenki számára bizotsított a jó hangulat és a felszerelés
Jó kapcsolat kialakítása után, ismerkedés a felszereléssel
Jó kapcsolat kialakítása után, ismerkedés a felszereléssel
Izgalom az első csúszás előtt
Csoportosan nagyobb az élmény
A legfontosabb a helyes súlypont beállítás - Macskaköröm - Síelő alaptartás
Pörgés a pályán

Elérhetőségek

Telefon
Cím
Petőfi Sándor u. 28, Szentkirályszabadja 8225